Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Verwijzingen van regio Noordwest Nederland tussen 1 en 14 oktober niet in behandeling genomen

22-10-2024

Door een technische fout zijn de verwijzingen in de periode tussen 1 en 14 oktober niet doorgezet naar het mailadres van ons Cliënt Service Bureau in de regio Noordwest Nederland. Alle verwijzingen die in die periode via het Verwijsportaal zijn gedaan, hebben wij dus niet ontvangen. Wij kunnen deze verwijsgegevens en de afzender niet achterhalen, omdat deze vanwege veiligheidsredenen na twee dagen automatisch uit het Verwijsportaal worden gewist. Dit betekent dat wij de verwijzingen uit die periode niet in behandeling hebben genomen.

Gelukkig kunnen we melden dat er géén data is gelekt binnen of buiten Visio. Niemand, dus ook geen onbevoegden, hebben de verwijzingen ingezien.

Doorverwezen in deze periode? Neem contact op met Visio

Als u patiënten in de periode tussen 1 en 14 oktober via het Verwijsportaal aan ons heeft doorverwezen, zouden we u vriendelijk willen vragen om contact op te nemen met het Cliënt Service Bureau via csbnoordwest@visio.org of telefoonnummer 088 585 79 32. We zullen uw aanvraag dan met spoed in behandeling nemen. 

We vinden het vervelend dat dit is gebeurd en bedanken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Snel naar informatie