Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Kerstevent bij Visio Sittard op 12 december 2024

04-10-2024

De herfst is begonnen en december met de drukke feestdagen komt er weer aan! Gezellig kerstmis vieren met familie en vrienden, uitgebreid koken, cadeaus uitdelen, cadeaus kopen, boodschappen doen, recepten zoeken…. De lijst wordt steeds langer. Hoe gaat u dit plannen? Hoe houdt u het leuk voor uzelf? 

Tijdens het kerstevent van Visio Sittard krijgt u allerlei tips en trucs om de kerst vloeiender te laten verlopen. Denk hierbij aan kooktraining, creatief bezig zijn, maar ook grip krijgen op uw energiebalans. De activiteit duurt ongeveer 3,5 uur, waarbij we in verschillende rondes werken.

Meer informatie

Het event vindt plaats op donderdag 12 december bij Visio Sittard, Arendstraat 1A in Sittard. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt het exacte tijdstip bepaald. 

Heeft u interesse? Meld u dan aan via sittardgeleen@visio.org en geef in de mail uw naam, geboortedatum en telefoonnummer door. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kiona Lemans: kionalemans@visio.org of bellen naar Visio Sittard 088 585 88 00. 

Drankjes staan klaar op de versierde kersttafel

Snel naar informatie