Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Visio aanwezig op Dag van beroerte - CVA zorgketen van Gelre ziekenhuizen

07-05-2024

Hersenen

De CVA zorgketen regio Apeldoorn en Zutphen organiseert een bijeenkomst op de Dag van de Beroerte over hersenpijn. Dit jaar speelt Christian Kluft een deel van zijn voorstelling Hersenpijn, met als thema: "en dan kom je thuis…". Na de voorstelling zijn er een 4-tal keuzeworkshops waarbij in kleinere groepen een bepaald thema wordt uitgelicht.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 14 mei 2024 in de Altioszaal van theater Orpheus in Apeldoorn. Deze avond is speciaal voor mensen die een beroerte hebben gehad of een niet aangeboren hersenaandoening (NAH) hebben, hun naasten en mantelzorgers, én ook voor zorgprofessionals die werken met deze doelgroep.

Workshops

  • Workshop 1: “Over prikkels: overprikkeld?”
  • Workshop 2: “Het Hersenz programma toegelicht”
  • Workshop 3: “Visuele beperkingen na een beroerte” - door Koninklijke Visio 
  • Workshop 4: “Afasie. Dat dus.”

Praktische informatie

De ontvangst in Orpheus is vanaf 19.00 uur en de afsluiting is rond 21.00 uur. Vóór en na de voorstelling en workshops is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en de informatietafels te bezoeken van de organisaties. Visio is ook met een stand aanwezig.

Locatie

Theater Orpheus, Altioszaal
Churchillplein 1, Apeldoorn

Aanmelden

Ga voor aanmelden naar de website van Gelreziekenhuizen. Aanmelden is verplicht vanwege organisatorische redenen.

Snel naar informatie