Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Nieuwe Meet & Eat groep voor 12 - 16 jaar

30-08-2024

Een jaar geleden is de Meet & Eat van start gegaan voor jongeren tussen 16 en 25 jaar. We kijken terug op succesvolle bijeenkomsten waar veel ervaringen zijn uitgewisseld.

Vanwege het succes van de Meet & Eat, breiden we nu uit met een nieuwe groep voor jongeren van 12 tot ongeveer 16 jaar. Het is een laagdrempelige bijeenkomst waar onder het genot van een hapje en drankje, ervaringen worden uitgewisseld.

Voor wie

Voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar die het leuk vindt om andere jongeren met een visuele beperking te ontmoeten. 

Wanneer

De eerste bijeenkomst willen we organiseren in het najaar: op 23 oktober of 30 oktober. Om zoveel mogelijk jongeren de gelegenheid te geven om deel te kunnen nemen, vragen we je aan te geven op welke datum je kunt. De Meet & Eat duurt van 17.00 tot 19.00 uur.

Locatie

Visio Goes, Stationspark 2.

Meld je nu aan

Je kunt je per bijeenkomst inschrijven. Lijkt het jou leuk om er bij te zijn, geef je dan op via deze link of via de mail:  marjoleinvansteijn@visio.org.

We zien jullie graag bij de Meet & Eat!

Meet & eat groep. Tien jongeren zitten buiten aan een lange tafel. Er staat eten en drinken op de tafel.

Snel naar informatie