Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Puppet International en Saturday Night Fever met audiodescriptie

26-09-2024

Op zondag 3 november en zaterdag 9 november zorgt Komt het Zien! voor live audiodescriptie bij Puppet International in Meppel en bij Saturday Night Fever in Zwolle.

3 november: Puppet International

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater in Meppel. Dit jaar voor het eerst met een blindentolk.
Op zondag 3 november hebben drie verschillende voorstellingen live audiodescriptie en een inleiding. Kies zelf waar je bij bent óf bezoek ze allemaal en geniet van het mooiste poppentheater!

Datum: Zondag 3 november
Tijd: Vanaf 11.00 uur
Locatie: Verschillende locaties in Meppel

Wilt u gebruik maken van live audiodescriptie? Meld u zich dan aan door contact op te nemen met Schouwburg Ogterop via info@schouwburgogterop.nl of bel 0522 25 42 42.

9 november: Saturday Night Fever

Deze gloednieuwe versie van de iconische musical ‘Saturday Night Fever’, met de wereldhits van The Bee Gees, voert je terug naar het New York van de seventies. Daar waar het leven rauw en hard is, maar zorgen worden vergeten in de disco en de dans afleiding en hoop biedt.

Datum: Zaterdag 9 november
Tijd: 14.30 uur Let op! Er zijn meerdere voorstellingen zaterdag 9 november. De blindentolk is alleen bij de voorstelling van 14.30 uur aanwezig
Locatie: Theater De Spiegel Zwolle

Wilt u gebruik maken van live audiodescriptie? Meld u dan aan door te mailen naar theater De Spiegel en bel naar 038 845 0777.

Let op! Aanmelden is voor beide voorstellingen noodzakelijk. Boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mist u de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding. Neem voor aanmelden contact op met de betreffende theaters via de contactgegevens hierboven.

Wilt u meer weten over de voorstellingen of over Komt het Zien!? Kijk dan op www.komthetzien.nl

Snel naar informatie