Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Doe mee met een proeftraining showdown in Amsterdam

23-09-2024

Vertrouw jij op je gehoor en houd je van snelheid en een uitdaging? Dan is showdown misschien wel jouw sport. Showdown is een internationale sport die op alle niveaus wordt beoefend.

Showdown heeft eigen spelregels. Bij showdown maak je gebruik van een speciaal ontworpen tafel met opstaande randen, een afgeplakte skibril, een rechthoekig bat, een bal van hard kunststof met kogeltjes erin en handbescherming. Het doel is om te scoren in het doel van de tegenstander. 

Het is een snelle sport die je op je gehoor speelt. Iedereen draagt een afgeplakte skibril om te zorgen dat iedereen qua zicht gelijk is.

Neem eens een kijkje bij ASSV, een gezellige vereniging voor showdown in Amsterdam. Zij trainen op de woensdagavond van 19.30 tot 22.00. De trainingslocatie bevindt zich naast de arena en is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens komen proeftrainen? Dat kan. Neem contact op met secretarisassvshowdown@gmail.com en wees welkom.

Snel naar informatie