Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Voorall informatiebijeenkomst handige hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking

04-10-2024

Op donderdag 7 november organiseert Voorall samen met Iris Huys een informatiebijeenkomst bij Voorall over handige hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. 

Met deze informatiebijeenkomst wil Voorall bijdragen aan het bevorderen van technologische hulpmiddelen die in de thuissituatie bijdragen aan zo zelfstandig mogelijk leven van mensen met een visuele beperking. 

Heeft u een visuele beperking en wilt u meer weten over handige hulpmiddelen of denkt u dat een handig hulpmiddel uw leven makkelijker kan maken? Kom dan naar deze bijeenkomst en laat u informeren door het Iris Huys over loepen, aangepaste huishoudelijke apparaten, voorleesapparatuur en een innovatieve taststok.

Informatie en aanmelden

Datum en tijd: Donderdag 7 november van 13.30 tot 15.00 uur.
Locatie: Voorall, Van Diemenstraat 196, 2518VH Den Haag.
Bereikbaar met tram drie, halte Van Speijkstraat, tram 16, halte Waldeck Pyrmontkade of bus 24, halte Laan van Meerdervoort.

Komt u ook? Graag van aanmelden voor 30 oktober via e-mailadres info@voorall.nl of bel naar 070 365 52 88.


Meer informatie over Iris Huys is te lezen op www.irishuys.nl.

Logo Iris Huys low vision & braille center b.v.

Snel naar informatie