Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Inschrijving negende Blind Elephant Motorrun start juli 2024

06-05-2024

Logo Blind Elephant MotorrunOp 20 juni 2026 organiseert de stichting "Blind Elephant Experience" een volledig verzorgde tourtocht voor mensen met een visuele beperking achterop een trike, in het zijspan of achterop een motor. De inschrijving voor deze tocht start op 1 juli 2024.

Waarom nu al deze uitnodiging?

Door de grote belangstelling voor dit evenement is het altijd snel volgeboekt. Dus schroom niet en wees er snel bij. Kinderen tot 12 jaar en nieuwe aanmeldingen gaan altijd voor op diegenen die al een keer mee geweest zijn. De inschrijving van reünisten stopt zodra de motorrun door nieuwe aanmeldingen volgeboekt is.

Wanneer

Op zaterdag 20 juni 2026.

Waar?

Vanuit het restaurant nabij de Pyramide van Austerlitz, Zeisterweg 98 te Woudenberg. De treinreizigers worden door vrijwilligers vanaf de perrons van station Driebergen/Zeist naar de touringcar begeleid. Daarna rijdt deze naar de start en visa versa.

Een motorbegeleidingsteam zorgt voor de veiligheid onderweg. Blindengeleidehonden worden gratis door het Hondenhuis de hele dag verzorgd.

Aanmelden

Vanaf 1 juli 2024 kunt u via de website aanmelden. Let op! Gebruik hiervoor wel het juiste formulier. Als ouder/verzorgende van een kind tot 12 jaar, moet de ouder/verzorgende ook een formulier invullen

Kosten

- Deelnemer met visuele beperking: € 15,00
- Kind + ouder/verzorgende: € 30,00

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met: Carla Schaad-Tunzi (vrz.) Stichting Blind Elephant Experience via Blind Elephant Experience.

Snel naar informatie