Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Oogvereniging Overijssel ontmoet El centro de la Salsa!

13-06-2024

De meest swingende samenwerking van het jaar gaat 6 juli van start. Dansschool El centro de la Salsa uit Hengelo geeft op zaterdag 6 juli van 14.00 tot 16.00 uur Salsales aan mensen met een visuele beperking. 

Leer de passen, het ritme en de communicatie in de dans. Glenn Wielingen en zijn collega’s leren u de passen, de houding en de technieken zodat ook u kan spetteren op de dansvloer! Na afloop is er een hapje en een drankje.

In augustus is de dansschool vanwege vakantie gesloten. Vanaf september start er iedere eerste zaterdag van de maand een Salsales. Doet u mee en swingt ook u de heupen los? 

Aanmelden en informatie

Aanmelden: Dit kan per e-mail bij Marijke Dondorff 
Kosten: €10,- per les per persoon. Dit is inclusief het hapje en drankje
Adres: Tuindorpstraat 120 Hengelo. De locatie is op loopafstand van het centraal station. Heeft u begeleiding nodig? Geef dit aan bij je aanmelding.
Website: elcentro-delasalsa

Twee mensen dansen salsa op een verlichte brug

Snel naar informatie