Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Kom naar de open dag van woonzorgcentrum Het Schild in Wolfheze

12-08-2024

Midden in een mooie, bosrijke omgeving tussen Arnhem, Ede en Wageningen ligt woonlocatie Het Schild. Een aantrekkelijke locatie waar senioren met een visuele beperking aangenaam kunnen wonen. Het Schild beschikt over huurappartementen en appartementen waarin met een zorgindicatie gewoond kan worden. Wilt u deze mooie plek van dichtbij ervaren en bekijken? Kom dan langs op de open dag op vrijdag 20 september 2024!

Het Schild, al 112 jaar in Wolfheze

Ruim twee jaar geleden stond Het Schild er niet goed voor en kon het als zelfstandige stichting het hoofd niet langer boven water houden. Pleyade heeft toen Het Schild onder haar vleugels genomen. Op de Ziezo-beurs, een speciale beurs voor mensen met een visuele beperking, bleek afgelopen voorjaar dat veel mensen daar niet van op de hoogte waren. Ze dachten dat Het Schild niet meer bestond. Maar niets is minder waar! Het Schild viert deze zomer haar 112-jarig bestaan!

Kom naar de open dag

Bent u nieuwsgierig naar woonlocatie Het Schild en heeft u interesse om er te komen wonen? Kom dan de sfeer proeven op vrijdag 20 september 2024 van 13.30 tot 16.30 uur. U wordt ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Er worden rondleidingen gegeven door het gebouw en het omliggende park. Ook stellen diverse bewoners hun woning open zodat u deze kunt bezoeken en met de bewoners in gesprek kunt gaan. In een informatiebijeenkomst (die twee keer georganiseerd wordt deze dag), kunt u alles te weten komen over de verschillende woonvormen die Het Schild te bieden heeft. 

Openbaar vervoer

Het Schild ligt op loopafstand van station Wolfheze. Er zijn goede looplijnen tussen Het Schild en het station. Mocht u gebruik willen maken van een haal- en brengservice, geef dan uw aankomsttijd door bij de aanmelding. Pleyade zal ervoor zorgen dat u opgehaald wordt en weer naar het station gebracht wordt na de open dag.

Aanmelden open dag

U kunt zich aanmelden door te bellen naar het servicepunt van Het Schild op 026- 4821177 (tussen 08.30 en 15.00 uur) of een e-mail te sturen naar schildreceptie@pleyade.nl. Bekijk op deze website meer informatie over het woonzorgcentrum. 

Snel naar informatie