Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Oogvereniging Gelderland zoekt vrijwilligers

21-08-2024

De Oogvereniging behartigt de belangen van mensen met een oogaandoening. U kunt er terecht met diverse vragen op het gebied van zien. Daarnaast zet de Oogvereniging zich in om mensen met een visuele beperking in contact met elkaar te brengen. Door het hele land worden diverse activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd, veelal door enthousiaste en betrokken vrijwilligers. 

De Oogvereniging zoekt in de regio Gelderland vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan diverse activiteiten in Gelderland. Het gaat hierbij om:

  1. Het vervaardigen van de nieuwsbrief welke 2-maandelijks verschijnt. U helpt mee met het verzamelen van leuke artikelen over Gelderland, schrijft artikelen en interviewt mensen hiervoor.
  2. U gaat aan de slag met secretariaatstaken van het kernteam Gelderland. U informeert nieuwe leden en maakt ze wegwijs, u beheert inkomende mail, houdt het archief bij en organiseert vergaderingen.
  3. U helpt mee bij de organisatie van en bent een inspiratiebron voor de elf Oogcafé’s in Gelderland. U levert een bijdrage aan het informeren over de activiteiten van de Oogcafé’s en neemt deel aan het halfjaarlijkse coördinatoren-overleg. Daarnaast denkt u actief mee bij nieuwe initiatieven en activiteiten.

Voor alle drie de taken geldt dat eigen inbreng, ideeën en initiatief zeer op prijs worden gesteld. 

Vrijwilliger worden?

Bent u enthousiast, heeft u goede ideeën en wilt u het kernteam van Oogvereniging Gelderland graag versterken, neem dan contact op met Jeroen van Dijk, mail naar jjpvandijk@icloud.com of bel 06 53 13 48 22. U bent welkom om wensen en mogelijkheden te bespreken. Deze uitnodiging geldt ook voor partners en ziende enthousiastelingen. 

Snel naar informatie