Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Kom kennismaken met goalball op 21 september 2024

02-08-2024

Op 21 september 2024 is de landelijke campagnedag van de Zwaluwen jeugd actie. Deze dag wordt georganiseerd door Sportclub Grenzeloos Bewegen in samenwerking met SSV ’65. Zo wordt deze dag “de meest inclusieve sportdag van Nederland”.

Tijdens deze campagnedag worden verschillende demonstraties gegeven van sporten voor kinderen met een beperking, waaronder goalball, tafeltennis en e-hockey. 

Goalball

Om 11.00 uur en 14.00 staat goalball op het programma. Kom kijken of nog beter doe mee. Ga de uitdaging aan van deze geweldige teamsport. Ervaar hoe het is om deze balsport te beoefenen.

Prinses Beatrix

Ruim 500.000 jeugdvoetballers hebben het afgelopen jaar geld ingezameld door deel te nemen aan het Zwaluwen Jeugdbekertoernooi van de KNVB. De opbrengst komt ten goede aan het Prinses Beatrix Spierfonds, Spieren voor Spieren, het KNVB-project Passend Voetbal en amateurvoetbalverenigingen van de KNVB. Het Prinses Beatrix Spierfonds doet met de opbrengst onderzoek naar spierziekten bij met name kinderen.

In aanwezigheid van Prinses Beatrix wordt het opgehaalde bedrag bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan het Prinses Beatrix Spierfonds. De prinses is beschermvrouwe van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Waar en wanneer

Sportpark Schenge te Goes
Zaterdag 21 september 2024

Meer informatie

Kijk op de website: sgbeveland.nl/goalball. Of bel met Carlo Colpaert via 06 54 93 27 27.

Twee mannen spelen goalball

 

Snel naar informatie