Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Circusbende Festival met Komt het Zien! op 17 augustus 2024

02-08-2024

In samenwerking met Komt het Zien! wordt tijdens het Circusbende Festival een voorstelling toegankelijk gemaakt voor publiek met een visuele beperking. Op 17 augustus is er tijdens de voorstelling Bakéké van de jongleur Fabrizio Rosselli live audiodescriptie, een audio-inleiding én een meet & feel.

Over de Voorstelling

Voor het eerst in Nederland: Bakéké. Een geweldig leuke voorstelling van de Italiaanse jongleur, objectmanipulator en clown Fabrizio Rosselli. Gekleed in een zwarte overjas en een strohoed stapt Fabrizio de circustent binnen. Met niet 3, niet 8 maar met 60 limoenkleurige emmers bouwt hij piramiden en sculpturen. Met grenzeloos optimisme worden zijn fouten het startpunt voor nieuwe ervaringen en ontdekkingen. Fantasie is de voedingsbodem voor deze speelse circusvoorstelling. Leuk voor de hele familie (vanaf 5 jaar).

Toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 5 jaar

Waar en wanneer

Amsterdam - Het Groene Veld
zaterdag 17 augustus 2024 om 14.30 uur

Reserveer uw kaarten online, per e-mail of telefonisch bij Circusbende festival. Bestelt u online op de website van Circusbende? Kies in het bestelproces voor tickets waar bij staat "Blindentolk" of "Blindentolk 5-18 jaar". 

Ga naar de ticketpagina van de voorstelling.

Na aanmelding ontvangt u een ticket met QR-code en een bevestigingsmail met meer informatie over tijden, de meet & feel inleiding, het verzamelpunt en bereikbaarheid.

Fabrizio staat voor een piramide van 60 limoenkleurige emmers.

Snel naar informatie