Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Bel 088 585 85 85 Contact

Bekijk het Nederlands elftal vanaf de Blindentribune

08-08-2024

Het Nederlands elftal neemt het in de poulefase van de UEFA Nations League 2024 - 2025 op tegen Duitsland, Hongarije en Bosnië en Herzegovina. De vierde editie van de Nations League gaat in september 2024 van start. De opzet is iets gewijzigd: na de poulefase volgen eerst nog de kwartfinales. De winnaars daarvan gaan naar de Final Four. Goed nieuws voor voetbalfans: er zijn kaarten beschikbaar om de wedstrijden te bekijken vanaf de blindentribune.

Nederland - Bosnië en Herzegovina

De eerste wedstrijd in deze kwalificatieronde wordt gespeeld tegen Bosnië en Herzegovina op zaterdag 7 september om 20.45 uur in het Philips Stadion. Het Nederlands elftal heeft pas twee keer eerder tegen Bosnië en Herzegovina gespeeld. 

Nederland - Duitsland

Daarna speelt het Nederlands elftal op dinsdag 10 september tegen Duitsland in de Johan Cruijff ArenA. De bal rolt vanaf 20.45 uur. 
Historisch gezien is dit natuurlijk de wedstrijd der wedstrijden, dus zorg dat je erbij bent!

Kaarten

De kaarten voor de Blindentribune kosten € 35,- en zoals altijd zijn de kaarten van de begeleider(s) volledig gratis. Bestel direct je kaarten door het inschrijfformulier aan te vragen via blindentribune@gmail.com

Betalingsinformatie

De betaling vindt plaats door middel van een factuur via de KNVB. De ingevulde formulieren kun je retourneren aan KNVB afdeling Ticketing. Dit kan via e-mail aan kaartverkoop@knvb.nl of per post naar: KNVB, Afdeling Ticketing, Postbus 515, 3700 AM Zeist. 

Het aanvraagformulier voor de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina moet voor 24 augustus 2024 in bezit zijn van de KNVB. Het aanvraagformulier voor de wedstrijd tegen Duitsland moet voor 27 augustus 2024 in bezit zijn van de KNVB.

Op naar een fantastische poulfase!

 

Logo Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Witte leeuwenkop op oranje ondergrond.
Logo Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

 

Snel naar informatie