Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Webinar: huishoudelijke producten van Feelware met Firma Irishuys

17-09-2024 | 14.00 tot 15.00 uur

Vindt u het soms lastig om zelfstandig de wasmachine goed in te stellen, een kop koffie te zetten of een broodje af te bakken in de oven? Zoekt u weleens naar de juiste plaats om uw pan neer te zetten op een inductiekookplaat?

Zou u het fijn vinden om te kunnen voelen of horen waar u uw oven, magnetron of wasmachine op instelt? Dan zijn de huishoudelijke apparaten en oplossingen van Feelware misschien wel wat u zoekt. Op dinsdag 17 september 2024 van 14.00 tot 15.00 uur geeft Koninklijke Visio samen met de Firma Iris Huys uit Gouda een webinar waarin we u meer vertellen over het aanpassen van huishoudelijke apparaten en de oplossingen van Feelware. Edwin Prosman van Irishuys en Ralf Habets van Koninklijke Visio vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Heeft u interesse in dit webinar? Meld u dan aan. Wij informeren u graag. Wellicht tot dan.

Aanmelden voor webinar


Snel naar informatie