Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Rotterdam: Advies en ICT-inloopspreekuur (28-11-2024)

28-11-2024 | 13.00 tot 16.00 uur
Tijdens het Advies en ICT-inloopspreekuur van Visio Rotterdam kijkt u samen met een ICT-medewerker naar wat bij u past en mogelijk is. Laat u vrijblijvend informeren over bijvoorbeeld pc's, tablets, smartphones, spraak, braille, apps en vergrotingssoftware. Daarbij kunt ook korte vragen stellen over het gebruik van uw pc, tablet of smartphone. Er is ook een maandelijks ICT-inloopspreekuur in Dordrecht.
 

Vragen over digitale hulpmiddelen en apps

Ook al bent u slechtziend of blind, er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Lezen, eropuit gaan, aan het werk blijven. Allemaal zaken die dankzij pc, smartphone en tablet dichterbij zijn dan ooit. Digitale hulpmiddelen kunnen echter ook vragen oproepen. Onze specialisten helpen u op weg tijdens het ICT-inloopspreekuur. Iedereen is welkom. Dus ook als u vragen u heeft voor een familielid, vriend(in) of voor de buren.

Let op: de ICT-spreekuren zijn niet bedoeld voor technische problemen en/of een kapotte pc, telefoon, tablet of hulpmiddel. Daarvoor kunt u terecht bij uw leverancier.
 

Iedere laatste donderdag van de maand

Het Advies en ICT-inloopspreekuur is iedere laatste donderdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur aan de Schiedamse Vest 158. Kom langs of neem voor meer informatie contact op via 088 585 97 00.
 

Meer informatie

Neem contact op met Visio in Rotterdam via 088 585 97 00 of rotterdam@visio.org. Om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk aanwezig zijn, hanteren wij een maximaal aantal plekken.

Niet alleen Visio Dordrecht en Rotterdam houden regelmatig ICT-inloopspreekuur. Van Goes tot Leeuwarden, u kunt bij Visio in heel Nederland terecht bij een ICT-inloopspreekuur of regionale telefonische helpdesk.

Snel naar informatie