Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Nijmegen: Macula Café

20-09-2024 |

Kick-off Macula Café Nijmegen

De MaculaVereniging is blij u uit te kunnen nodigen voor de eerste bijeenkomst van het Macula Café Nijmegen. Hiermee wordt een witte vlek op de kaart van Nederland ingekleurd voor wat betreft de spreiding van de Macula Café’s. Het Macula Café wordt georganiseerd door de MaculaVereniging. Visio biedt ruimte, koffie en thee. Iedereen uit de regio, met of zonder visuele beperking, is van harte welkom. Uiteraard zijn begeleiders ook welkom.

Tijdens de eerste bijeenkomst maken we kennis met elkaar. MaculaVereniging organisatoren Annelies, Bert, Carolien en Petra stellen zich voor en vertellen u wat de MaculaVereniging voor u kan betekenen. We bespreken welke sprekers en leveranciers van hulpmiddelen de komende bijeenkomsten kunnen worden uitgenodigd en we horen graag welke wensen er bij de deelnemers leven. Vast onderdeel van elke bijeenkomst zal zijn het uitwisselen van ervaringen en het delen van ideeën met elkaar.

Meer informatie en aanmelden

Datum: vrijdag 20 september 2024
Tijd: 14.00 – 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur
Locatie: Visio Nijmegen, Javastraat 104, 6524 MJ Nijmegen
Auto: in de straat zijn betaalde parkeermogelijkheden
Openbaar vervoer: Visio ligt op loopafstand van het NS-station

U dient zich uiterlijk 19 september aan te melden bij Frans Strijk, via fstrijk@home.nl of via telefoon 06 22 67 95 45.

Snel naar informatie