Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Nijmegen: Inloopspreekuur (23-08-2024)

23-08-2024 | 13.30 uur tot 16.00 uur

Tijdens de spreekuren kunnen slechtziende en blinde mensen of hun omgeving vrijblijvend en zonder verwijzing of kosten terecht voor informatie en advies. Het algemeen inloopspreekuur is om de week op vrijdag in de even weken van van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Wordt het voor u steeds moeilijker om de krant te lezen? Bent u slechtziend, maar wilt u wel graag blijven kaarten? Stel deze en andere vragen tijdens het algemene inloopspreekuur. Onze adviesmedewerkers informeren u over trainingen en revalidatie bij Visio. Ook kunt u bij ons terecht met korte vragen over praktische hulpmiddelen en aanpassingen. Denk aan aangepaste horloges en wekkers, duidelijke speelkaarten, telefoons met grote toetsen en afspeelapparatuur voor gesproken boeken.

Kunt u niet langskomen, maar wilt u toch graag vrijblijvend meer weten over hulpmiddelen en/of onze dienstverlening? Bel of mail ons dan via 088 585 8940 of nijmegen@visio.org.

Snel naar informatie