Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Heerhugowaard: Inloopspreekuur Julianadorp (12-12-2024)

12-12-2024 | 10.00 tot 12.00 uur

Visio Heerhugowaard organiseert ieder kwartaal een inloopspreekuur in ontmoetingscentrum De Verbinding in Julianadorp. U kunt vrijblijvend terecht voor informatie en advies over slechtziend- en blindheid. 

Hulpmiddelen 

Visio ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een visuele beperking bij het verwezenlijken van een zo zelfstandig mogelijk leven. Tijdens het inloopspreekuur kunt u vrijblijvend terecht voor informatie en advies over de diensten van Visio en hulpmiddelen. Denk aan huishoudelijke activiteiten, leeshulpmiddelen, schermvergroting, spraak en contrasten op de computer, tablet en mobiele telefoon, maar ook aan tips voor meer zelfstandigheid.

Hulp bij vragen

Tijdens het inloopspreekuur komen uiteenlopende vragen en onderwerpen aan bod, zoals:
  • Ik wil zelf de krant blijven lezen, zijn daar hulpmiddelen voor? 
  • Kan ik blijven werken, mijn hobby’s blijven uitoefenen, sporten?
  • Zelfstandig wonen en reizen, hoe moet dat?

Inloopspreekuren

Afwisselend is een Ondersteunende Technologie en Communicatie (OTC) medewerker op het inloopspreekuur aanwezig voor het beantwoorden van vragen en advies over de mogelijkheden op ICT gebied, of een adviesmedewerker voor advies over hulpmiddelen voor algemeen dagelijks gebruik. Hieronder leest u wanneer welke medewerker aanwezig is:
  • Donderdag 14 maart OTC-medewerker
  • Donderdag 13 juni adviesmedewerker
  • Donderdag 19 september adviesmedewerker 
  • Donderdag 12 december OTC-medewerker
Waar: Ontmoetingscentrum De Verbinding, Boterzwin 3476, 1788 WS Julianadorp
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur.

Snel naar informatie