Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Goes: Bijeenkomst Guide Dogs at Sea

Strandtent Our Seaside: Strand Renesse Oost 2, 4325 GX Renesse
28-09-2024 | 14.00 - 17.30 uur

Sinds een jaar organiseren Koninklijke Visio en Oogvereniging Regiogroep Zeeland twee keer per jaar een bijeenkomst voor gebruikers van een blindengeleidehond. Na een succesvolle bijeenkomst, waarbij we hondenkoekjes hebben gebakken, hebben we voor na de zomervakantie een datum gepland voor de jaarlijkse strandwandeling.

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 28 september 2024
  • Tijd: 14.00 uur tot 17.30 uur
  • Locatie: Strandtent Our Seaside: Strand Renesse Oost 2, 4325 GX Renesse

Direct aan het duin bij de strandopgang is een parkeerterrein. Vanaf hier is het kort lopen over een geasfalteerd pad om het paviljoen in 5 minuten te bereiken. Mensen die met de taxi komen, kunnen op dit parkeerterrein afgezet worden. 

Een andere optie is lopend vanaf het Transferium Renesse: Roelandsweg, 4325CR, Renesse. Dit betreft een wandeling van minstens een half uur, deels door het dorp, deels over het strand.  

Programma

  • 14.00 uur: Verzamelen bij strandtent Our Seaside
  • 14.30 uur: Hapje en drankje
  • 15.00 uur: Strandwandeling
  • 16.00 uur: Hapje en drankje bij strandtent Our Seaside
  • 16.30 uur: Afsluiting bij strandtent Our Seaside

Deze bijeenkomst wordt deels financieel aangeboden door Oogvereniging Regiogroep Zeeland. De eigen bijdrage bedraagt 10 euro. Dit bedrag kan op de dag zelf betaald worden. 

Aanmelden strandwandeling

We horen graag voor 1 september op wie we allemaal kunnen rekenen. Opgeven kan bij Marjolein van Steijn (mail: marjoleinvansteijn@visio.org) of bij Leo Wessel (mail: leo.wessel@oogvereniging.nl of bel: 06 48 32 61 01). Laat ons ook even weten vanaf welke locatie je aan het programma deel wilt nemen. Vanaf de parkeerplaats bij de strandtent is er begeleiding aanwezig. Komt je zelf met het OV via het Transferium, dan kan er vanaf het Transferium begeleiding geregeld worden (NB: het is een ruim half uur lopen!).  

Snel naar informatie