Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Den Haag: smartphone, tablet & computer inloopspreekuur (29-10-2024)

29-10-2024 | 14.00 tot 16.00 uur

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt, ook als u slechtziend of blind bent. Beeldbellen met uw (klein-)kinderen, lezen, boodschappen doen, luisteren naar boeken, eropuit gaan, aan het werk blijven. Allemaal zaken die dankzij pc, smartphone en tablet dichterbij zijn dan ooit. Digitale hulpmiddelen kunnen echter ook vragen oproepen.
 
Tijdens het inloopspreekuur helpen onze ICT-specialisten u op weg. Of kunt u al een indruk krijgen wat de mogelijkheden zijn en welk hulpmiddel bij u past. Laat u vrijblijvend informeren over bijvoorbeeld pc, tablet, smartphone, spraak, apps, braille en vergrotingssoftware.
 

Al bekend bij Visio

Ook kan het zijn dat u al cliënt van Visio bent of bent geweest. En al eerder informatie en advies heeft gekregen. Of trainingen heeft gevolgd. Maar dat u in het dagelijks gebruik van de smartphone, tablet en/of computer toch nog paar vragen heeft. Ook dan bent u van harte welkom op dit inloopspreekuur.
 

Voor wie?

Iedereen met visuele problemen en vragen over digitale hulpmiddelen is welkom. Ook als u vragen heeft voor iemand uit uw omgeving met visuele problemen, zoals een familielid, vriend(in) buren.

Let op: de ICT-spreekuren zijn niet bedoeld voor technische problemen en/of een kapotte pc, telefoon, tablet of hulpmiddel. Daarvoor kunt u terecht bij uw leverancier of een reparatiewinkel. Het is vrije inloop, daarom kan het zijn dat u iets langer moet wachten.
 

Laatste dinsdag van de maand

Dit ICT-inloopspreekuur is op de laatste dinsdag van de maand aan de Bordewijklaan 3 in Den Haag van 14.00 tot 16.00 uur. 

Regionale telefonische helpdesk

Mocht het niet mogelijk zijn om langs te komen op het inloopspreekuur en kan de vraag misschien telefonisch of via de mail opgelost worden? Onze medewerkers bij de landelijke helpdesk helpen u graag verder. Bel of mail naar 088 585 5666 of kennisportaal@visio.org. Of ga naar het Visio Kennisportaal. Daar vindt u informatie en handleidingen over digitale oplossingen voor slechtziene en blinde mensen.
 

Meer informatie

Kom langs of neem voor meer informatie contact op met ons via 088 585 9200 of denhaag@visio.org.

Geplande data

Snel naar informatie